POZIV LJUDIMA ZA DONACIJE I POMOČ RADIU ŽICA I RADIU VRABČEK- Zavod1Chi

SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJI‼
Enes Hodžič je velik aktivist in borec za človekove pravice, ki se zoperstavlja podkupljenim mainstream medijem in širi prave novice. Uradni mediji so kupljeni s strani globoke države in širijo strah, paniko ter so sokrivi za množične pomore, ki se trenutno dogajajo po vsem svetu.
Zelo malo je pogumnih novinarjev, ki so spregovorili in pokazali svoj obraz. Eden izmed njih je Enes, zato je prav, da ga podpremo v njegovem delovanju in omogočimo nadaljevanje obstoja RADIA ŽICA.
Video v slovenščini …
https://www.facebook.com/tjasa.vuzem/videos/1638187173209498/

Za sve ljude ovog svijeta koji razumiju o čemu pričam ? Idemo dalje Svjesno i jako ?
video u Hrvatskom, Bosanskom, Srbskom i Crnogorskom jeziku 🙂 tj. u nikada priznatom Jugoslovenskom jeziku, koji razumiju u svim tim državama ali svi imaju svoj šmek 🙂 Veoma bogat je to jezik, sa dva pisma latinica i čirilica, a po izgovoru ekavski i ijekavski, sa milion naglasaka i načina 🙂

https://www.facebook.com/enes.hodzic.524/videos/500229741236810

Na vas se obračam z željo, da bi del dohodnine namenjen za donacije namenili obstoju in delovanju neprofitnega Zavoda 1Chi, ki deluje v javnem interesu Republike Slovenije in pod katerim delujeta prvi otroški Radio Vrabček ter spletni Radio Žica.
www.1chi.si
www.radiovrabcek.eu
www.radiozica.eu

S prijaznimi pozdravi vas pozdravljam,
ustanovitelj Zavoda 1Chi in
glavni in odgovorni urednik radijskih postajnovi DOHODNINA 1%

novi DOHODNINA 1%

Vse vas naprošam da pomagate in prispevate koliko lahko na naš paypal račun za donacije za Radio Žica, ali na bančni račun Zavoda 1chi, Transakcijski račun: SI56 1010 0005 4033 263, odprt pri: Banka Intesa Sanpaolo d.d. Lahko pomagate tudi če posredujete informacijo do ljudi , ki bi radi oglaševali v našem programu in na spletnih straneh.
Najlepša hvala vsem , ki ste do sedaj prispevali in pomagali da Zavod 1Chi – Radio Žica in Radio Vrabček delajo naprej.
Vsi, ki prispevate za razvoj Radia Žica boste po pošti dobili majičko z logotipom Radia Žica 🙂 Javite se da sodelujmo 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja