ZAKAJ JE DOBRO SPATI S ČEBULO V NOGAVICAH ?

ČEBULA 2

čebula
Ali ste vedeli, da imamo na stopalih 7000 živčnih končičev, ki so povezani z vsemi notranjimi organi v telesu? Pri tradicionalni kitajski medicini se z masažo stopal lahko pozdravi praktično vse bolezni. Če le znate pravilno stimulirati stopala. Namesto tega smo pogosto cele dneve na nogah v neudobnih čevljih, kar samo še poslabša naše počutje.
Obstaja pa preprost način, kako očistiti telo, kako iz njega odstraniti bakterije in se ozdraviti. Vse to lahko naredimo ponoči, med spanjem. Že po samo eni noči, se bo vaš krvni obtok popravil, izboljšal se bo imunski sistem, iz telesa pa boste brez truda odstranili škodljive bakterije in mikrobe.
Kaj morate storiti?
Zvečer narežite čebulo na približno pol centimetra debele kolobarje in si jo naložite na stopalo. Čezenj si nadenite nogavice in imejte takšno oblogo celo noč.
Znano je, da ima čebula veliko fosforne kisline zaradi katere nas tudi sili na jok, ko jo režemo. Če pride fosforna kislina v krvni obtok, dela čudeže. Ima izredne antimikrobne učinke, čisti kri, ubija bakterije, mikrobe in druge patogene snovi.
In še nekaj je pomembno: v Angliji čebulo pogosto uporabljajo za čiščenje zraka in preprečevanje širjenja okužb.

ČEBULA 2

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja