Vsi prehajamo v drugačno stanje zavesti

Pogoji, ki trenutno vladajo na Zemlji, vplivajo na naš energijski sistem in preko našega energijskega sistema na naše stanje zavesti.
Način, na katerega smo živeli do sedaj, ni vzdržen ob novih energijah, ki omogočajo hitrejši prenos informacij, hkrati pa nas sidrajo v bolj umirjeno stanje bivanja, v katerem vse teče.

Vsi prehajamo v drugačno stanje zavesti, ki je drugačno od stanja zavesti, ki smo ga vajeni in potrebno je opustiti stare načine delovanja, da se lahko v nas aktivirajo novi informacijski zapisi, ki so vzdržni z novimi energijami.
Če smo prej svojo varnost iskali zunaj sebe in jo vezali na materialni svet ali pa na druge ljudi, se sedaj naša percepcija časa in prostora spreminja in, da ohranjamo ravnovesje v teh pogojih, je potrebno točko stabilnosti in varnosti poiskati v sebi.

Človek, ki poskuša v novem svetu delovati na star način se bo fizično in psihično izčrpal, ker novi svet od človeka zahteva, da preklopi na bolj ženski način delovanja, ki je po naravi bolj pasiven in uporabi svoj moški princip le, ko ženski princip potrebuje njegovo podporo.

V novem svetu se življenje dogaja v toku in bolj kot uporabljaš razum, bolj kot si omejen s svojimi mentalnimi konstrukti in bolj kot poskušaš nadzirati izzide svojega delovanja, bolj oviraš tok življenja. Učimo se torej živeti na drugačen način, ki presega linerani čas in živeti iz zaupanja v to, kar je zdaj.

Čeprav nekje globoko v sebi vsi to vemo, čutimo, pa je edini način za posameznika, da pride skozi, da zakoraka v to; da se sooči z vsemi tistimi deli sebe, ki ga sidrajo v nižje vibracije in mu onemogočajo, da bi živel iz tega višjega stanja zavesti.

Nova Zemlja je notranje stanje, ki ga človek iz trenutka v trenutek uteleša, ko sledi svojemu srcu, ko se povezuje z drugimi iz srca in soustvarja nove odnose skupaj z njimi.

Jaša Gala Bombač, Kvantno življenje, kvantnozivljenje.si
vir. sensa

Si želiš, da te bo ljubil brezpogojno, da bo vstopal v tvoje svete sobane, častitljivo in spoštljivo, kot vstopa kralj v tempelj svoje ljubljene kraljice, da bo znal in zmogel videti lepoto v vseh tvojih razpokah, krastah in gubah. S skrbjo in slastjo zlizal tvoje rane, od preteklih bitk zadane?
Rada bi, da je tu, prisoten, v trenutku, vedno in znova tvoje zavetje in neomajen vir moči. Želiš, da objame vse tvoje mane, se radosti tvoje edinstvenosti, razume, podpira, časti in alkimistično s preprostim dahom ljubezni podkrepi in ustoliči namen tvoje tuzemeljske biti.
Hrepeniš po njegovi vdanosti, koprniš po njemu, kateri bo vedel kako ljubiti tvojo dušo…
Si takega človeka želiš, po takemu heroju hrepeniš?
Najdi ga. Ni daleč. V tebi spi in te čaka, da ga prebudiš. Da SE prebudiš, vzljubiš, dvigneš in se pripraviš na ljubezen vredno boginje, vredno boga… In nič manj.
Ko se bomo tako ljubili, bomo za srečo in mir potrebovali zelo malo, kdaj samo nasloniti glavo ob mehak konjev život in začutiti njegov topel dih.
– Darja Vrana –
rear real

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja