O nas

Osnovni podatki o zavodu

Zavod 1Chi – Zavod za ohranjanje dobre glasbe, Meditacije in Zavestnega Življenja je bil ustanovljen dne 25.02.2015 z odločbo SRG 2015/7234.

Skrajšano ime zavoda: 1Chi Zavod
Sedež: Savska cesta 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

Zavod 1Chi je bil ustanovljen z namenom ozaveščanja, približevanja in prebujanja spoštovanja ter odgovornosti človeka do človeka in do vseh živih bitij.V zavodu smo prepričani, da je samo izpolnjen posameznik zmožen graditi iskrene, ljubeče in harmonične odnose, v katerih se na različnosti odziva z radovednostjo, cenjenjem in spoštovanjem. Predstavljamo si svet v katerem vsi skrbimo eden za drugega ne glede na kulturne in ideološke razlike.

V ta namen zavod organizira tečaje meditacije in drugih tehnik ter metod dela na sebi, pri katerih se poslužujemo predvsem samoopazovanja, ozaveščenega in bolj učinkovitega mišljenja, medsebojne podpore in coaching-a.

Poleg tega smo pod okriljem zavoda registrirali dve spletni radijski postaji:

Dovolj dolgo smo čakali. Čas je, da se sprostimo, smo manj zaskrbljeni in bolj prisotni, da lahko v vsakem dragocenem trenutku, ki nam je na voljo, ustvarjamo Življenje v najvišje dobro nas in vseh vpletenih.

Pridružite se nam, saj samo skupaj lahko ustvarimo človeka vredno Življenje. Samo zato, ker to lahko in samo zato, ker tako želimo.

Facebook strani

Radio Žica
Otroški radio Vrabček